MijnFortaGroep

Als u in 2018 een behandeling start, kunt u uw dossier online raadplegen via mijnFortaGroep. Zo kunt u verslagen van gesprekken met uw behandelaar inzien en brieven die na uw toestemming zijn verzonden aan uw huisarts. Ook kunt u vragenlijsten invullen en de resultaten bekijken. 

Account activeren en gebruik
Na aanmelding bij de FortaGroep ontvangt u een e-mail met een uitnodiging om een account met wachtwoord aan te maken. Op het gebruik van mijnFortaGroep zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met helpdesk@mijnfortagroep.nl. Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij uw behandelaar.

Therapieland 

De FortaGroep biedt onderdelen van de behandeling bij u thuis aan via het onlineplatform Therapieland. Programma's in Therapieland worden altijd gecombineerd met face-to-face gesprekken met een psycholoog op onze locaties. Deze combinatie heet een blended behandeling. 

In de programma's van Therapieland wordt uitleg gegeven over de klachten die u ervaart, veelal in de vorm van korte filmpjes. Daarnaast kunt u opdrachten maken en tussendoor online contact houden met uw behandelaar over de vorderingen.

Zolang de behandeling bij de FortaGroep duurt kan uw behandelaar met u meekijken. Na afsluiting van de behandeling blijft uw Therapieland account voor u beschikbaar, zodat u kunt teruglezen waar u aan heeft gewerkt of zelfstandig verder kunt gaan met een programma. 

De voorwaarden die gelden voor het gebruik van Therapieland vindt u op de website van Therapieland: https://www.therapieland.nl/over/voorwaarden/

Documenten

In uw behandeling kan gebruik worden gemaakt van aanvullende documenten. Indien van toepassing zal uw behandelaar de inloggegevens naar deze documenten aan u verstrekken.

Beveiliging 

De FortaGroep zorgt voor zorgvuldige verwerking en beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Therapieland en mijnFortaGroep werken binnen beveiligde internetomgevingen. Gegevens kunnen niet door anderen worden gelezen.

Privacy en informatieverstrekking

Uw gegevens vallen onder de privacywet. De FortaGroep verstrekt geen informatie aan derden over de inhoud van de behandeling zonder dat u daar toestemming voor geeft. Klik hier voor meer informatie https://www.fortagroep.nl/clienten/algemeen/